top of page

HEJ

   Jeg er Johannes Peter Thordahl (JPT) Jørgensen, stifter af JPT media. Jeg er opvokset på Bornholm, og min drøm har altid vært at vende tilbage.

  • tekst tilgår

Om JPT media

   JPT media er en bornholmsk enkeltmandsvirksomhed, virksomheden startede som en YouTube kanal som formidling af eskapader for en mindre enhed i Forsvaret, 1/I LG (Sjælland). Senere har virksomheden udviklet sig til en 3D printnings virksomhed, da der var egen interesse for udvikling og forbedring af egen kamera udstyr, med mere.

   Efter en relokering på solskinsøen, fra Sjælland, har virksomheden leveret støtte til lokale virksomheder, men også Forsvaret hvor der leveres en bred vifte af løsninger og produkter.

 

   Det er en bestræbelse at bruge lokale leverandører, og hvor lokale leverandøre ikke eksisterer bruges europæiske. En mindre printfarm, er opbygget om de Tjekkisk producerede 3D printer, fra Prusa Research. ​

 

Priser:

vejleden pris er 250kr pr. arbejdstime (dette er eksklusiv forbrug).

_DSC6536_edited.jpg

Kontakt

Nye og spændende udfordringer er altid velkommen. Kontaktes gerne via e-mail, men der kan også ringes i hverdage, mellem klokken 12:00 og 16:00.

+45 31 411 417

bottom of page